Asphalis

Telefleet biedt ons een optimale controle van ons personeel

Angel Montil, Office & Finance Manager :

"Asphalis is een algemene dakonderneming. Onze arbeiders bevinden zich dus voortdurend op verschillende werven. Het was erg belangrijk om een precies zicht te hebben op hun activiteiten gedurende de hele dag om met zekerheid hun gewerkte uren te kunnen berekenen. We moesten ons ervan verzekeren dat ze wel degelijk 8u op de werf doorbrachten conform hun contract. In het verleden werden immers enkele gevallen van misbruik vastgesteld en we wilden iets aan dit probleem doen.
In elke bestelwagen werd een systeem voor geolokalisatie en een prikklok geïnstalleerd. Aanvankelijk was er wel wat wantrouwen vanwege de arbeiders maar we hebben hen uitgelegd dat het systeem van Telefleet (erg gemakkelijk omdat het met Excel-tabellen werkt) nuttig was voor beide partijen vermits er geen betwisting meer mogelijk was over de daadwerkelijk gepresteerde uren. Het volstaat om nar het internetplatform te gaan. In werkelijke tijd ziet men waar de bestelwagen zich bevond, welke arbeider reed omdat hij moet prikken en hoeveel tijd hij gewerkt heeft en hoeveel tijd hij dus op de werf doorbracht.
Telefleet zorgt dus voor een doorgedreven controle van het personeel maar ook voor een doeltreffend beheer van de mobiliteit. Bovendien beschermt het systeem ons tegen diefstal vermits wij daar automatisch van op de hoogte worden gebracht. Dat is nog niet alles. Sinds wij Telefleet gebruiken, is ook het dagelijks gedrag van onze mannen op de weg verbeterd. Dat is belangrijk voor het imago dat wij naar de buitenwereld uitstralen. We worden per mail verwittigd zodra een machine in beweging is maar ook zodra hij te snel rijdt."

 
Meer info over de klant: http://www.asphalis.be

fleche 

Als Asphalis, contacteer-ons voor een demonstratie van onze diensten.