Ceba

Telefleet bezorgt ons een betere operationele zichtbaarheid

Philippe Lacroix, Directie-attaché:

"Toen wij Telefleet contacteerden, had onze firma CEBA Confort S.A. een bijzondere vraag. We wilden immers ons personeel in werkelijke tijd kunnen lokaliseren. Niet om de mensen te controleren maar wel met het oog op prestaties en efficiëntie. Al snel bleek dat geolokalisatie een onontbeerlijk hulpmiddel was. Onze tweede vereiste was dat we het systeem moesten kunnen gebruiken als prikklok. Telefleet zorgt voor een precieze berekening van de gewerkte uren van onze medewerkers die betaald worden van zodra ze op de werf aankomen.
Het systeem van Telefleet voldeed dus onmiddellijk aan onze specifieke noden. We hebben snel een andere dienst van Telefleet gelinkt aan TomTom ingevoerd. Dit praktische systeem stuurt ons interventieberichten. Sindsdien behouden we de twee systemen daar ze onontbeerlijk zijn geworden. Gezien de tevredenheid en de efficiëntie van de diensten die Telefleet levert, hebben wij meerdere bedrijven uit de streek al aangeraden om ook met Telefleet te werken. We horen heel positieve geluiden van hen.
Het is heel eenvoudig en de resultaten worden snel geboekt. Onze teams zijn onmiddellijk zichtbaar. Telefleet leverde ons een tijdsbesparing op bij het berekenen van de gewerkte uren, zorgt voor een onmiddellijk overzicht van het aanwezige personeel en bijgevolg voor een direct reactievermogen. Dat leidt tot een betere mobiliteit van onze ploegen gedurende de hele dag."

Meer info over de klant: http://www.cebaconfort.be

fleche 

Als CEBA, contacteer-ons voor een demonstratie van onze diensten.