Franki

Telefleet biedt ons een nagenoeg automatische oplossing voor de berekening van mobiliteit

Michel Cillis, Verantwoordelijke IT:

"Ons algemeen aannemersbedrijf Franki beroep deed op Telenet was dat vooral om een trackingoplossing te vinden voor onze voertuigen. We wilden de berekening van de mobiliteit van onze arbeiders vereenvoudigen. Sinds de verandering in de wetgeving moesten wij tot op de kilometer de afgelegde afstanden voor elk van onze medewerkers kunnen aangeven. Deze berekening mocht niet langer in vogelvlucht gebeuren, de wet vereist dat wij zeer nauwkeurig zijn.
We gebruiken dagelijks het systeem van Telefleet. De arbeiders ook daar zodra ze in één van de voertuigen stappen, ze hun badge moeten gebruiken om zich te identificeren. Naast een vlottere boekhouding stelt het programma, dat zeer gemakkelijk is in gebruik, ons in staat om altijd onze voertuigen te kunnen opsporen. Soms moeten we dus vaststellen dat ze niet zijn waar ze zouden moeten zijn! Bovendien maakt Telefleet ons bewust van de snelheid van de voertuigen. De arbeiders worden dus aansprakelijk gesteld bij excessen.
Een winst aan kostbare tijd is zeker een belangrijke troef van Telefleet. Daar alles geautomatiseerd is, vermijdt het systeem een tijdrovende manuele invoer. De berekening van de mobiliteit verloopt vlot en precies. Hoewel we momenteel nog niet met diefstal werden geconfronteerd, zijn we wel beschermd daar we steeds kunnen weten waar onze machines zich bevinden. We hebben bovendien ook onze stroomgroepen met het systeem uitgerust."


Meer info over de klant: www.franki.be

fleche 

Als Franki, contacteer-ons voor een demonstratie van onze diensten.