Hoslet

Telefleet bezorgt ons optimale veiligheid en logistiek

HF Hoslet, chaussée de Huy 191 in Chaumont-Gistoux is gespecialiseerd in aanleg en grondwerken maar ook in de verhuur van materiaal.

Samuel Descamps, Verantwoordelijke verhuur:

Specifiek onderzoek: Onze firma HF Hoslet heeft zich razendsnel ontwikkeld. Naast aanleg en grondwerken verhuren wij ook werfmachines aan onze klanten. We waren dan ook op zoek naar een systeem waarmee we onze machines konden beveiligen. We moesten steeds de precieze plaats van onze machines kunnen bepalen, of ze nu verhuurd waren of door ons zelf gebruikt werden. Anderzijds stelde Telefleet ons in staat om te genieten van voordelen bij onze verzekeringen vermits ons materiaal 100% beveiligd was. Dankzij één van de sterke punten van Telefleet, “de rode en groene lijn”, kunnen wij met één oogopslag via het internet het traject van een voertuig volgen, de hele dag lang. Gezien onze verhuurbranche steeds blijft groeien, waren we op zoek naar een computerhulpmiddel waarmee we niet alleen efficiënter de machines kunnen beheren maar ons ook kunnen wapenen tegen eventueel misbruik. Vermits we ons materiaal per dag verhuren, kunnen wij onmiddellijk controleren of de termijn niet overschreden werd. In dat geval worden we immers per SMS gewaarschuwd.


Aangepaste diensten: Hoewel we aanvankelijk kozen voor de geolokalisatie en het beheer van de werktijd van onze mannen stelde het aanbod van Telefleet ons al gauw in staat op de verhuur te optimaliseren en er een sterk punt van onze onderneming van te maken. Zodra een machine op de terugweg is naar onze firma, worden wij verwittigd. Zo kunnen we onmiddellijk contact opnemen met de volgende klant. We hoeven niet langer te telefoneren naar de vrachtwagenchauffeur om te vragen waar hij is of wanneer hij terugkomt … zijn positie is onmiddellijk zichtbaar op de site. Dat is dus een grote tijdswinst waardoor we ook bij problemen sneller kunnen optreden. Natuurlijk betekent tijdswinst ook dat we geld besparen.
Verrassende resultaten: met Telefleet kunnen we in alle rust werken. De machines en onze medewerkers zijn steeds gelokaliseerd, dat beschermt ons tegen diefstal. We zijn volledig tevreden over de diensten die Telefleet levert en we hebben al talrijke bedrijven uit de streek aangeraden om er ook gebruik van te maken."

Meer weten : http://hfterrassement.be

fleche 

Als HF Hoslet, contacteer-ons voor een demonstratie van onze diensten.