Maisons Baijot

Flexibiliteit en uitstekend beheer van het wagenpark

Xavier Fripiat, verantwoordelijke Aankoop van terreinen:

"Sinds 1985 is de firma Maisons Baijot gespecialiseerd in de bouw van woningen via het “sleutel-op-de-deur”-systeem. Om zo goed mogelijk te presteren, moesten wij nauwkeurig en voortdurend kunnen bepalen waar onze voertuigen zich bevonden. We kunnen dan steeds de dichtstbijzijnde persoon sturen. Dat bespaart ons niet alleen tijd maar zorgt ook voor een betere dienstverlening aan onze klanten. Door beroep te doen op Telefleet wensen wij ons ook tegen diefstal te beschermen. Eén van onze machines werd ontvreemd en we hebben die helaas niet teruggevonden.
Het systeem dat door Telefleet geïnstalleerd werd, beschermt ons dus niet alleen tegen diefstal maar zorgt ook voor een nauwgezet beheer van het personeel en van onze vloot.  Wij kunnen onze vrachtwagens in werkelijke tijd volgen en ze naar hun opdrachten sturen. Wij ontvangen een automatisch rapport over de tussenkomsten van elk voertuig en dus van elke medewerker. Dat maakt ook het personeelsbeheer veel eenvoudiger.
Onze verwachtingen werden volledig ingelost. Dankzij geolokalisatie konden wij onmiddellijk één van de machines die op een werf werden gestolen, terugvinden. We konden de plaats opsporen waar hij zich bevond (op meer dan 40 km van de plaats van de diefstal) en dat aan de politie doorgeven. Eén van de troeven van Telefleet is het internetplatform dat overal toegankelijk is. Men hoeft dus niet op kantoor te zijn om het park te kunnen opvolgen. Door de aantrekkelijke prijs in combinatie met de kwaliteit van de dienstverlening (installatie en dienst na verkoop) kunnen wij bevestigen dat Telenet al zijn beloftes heeft gehouden."

Meer info over de klant: http://www.maisonsbaijot.be

fleche 

Als Maisons Baijot, contacteer-ons voor een demonstratie van onze diensten.