Oplossing voor de CO2-taks en de mobiliteitspremie

Voor de CO2-taks heeft Telefleet een uniek en doeltreffend systeem op punt gesteld voor de berekening van de kilometers tussen woning en werk, met respect voor de door de wet opgelegde regels: aantal werknemers aanwezig in het voertuig, begin/eindplaats vn het voertuig, ligging van de werven, opslagplaatsen en uurroosters.

Voor de mobiliteitspremie berekent dit systeem het kilometeraantal, rekening houdend met de transportwijze en het statuut van elke werknemers (kilometeraantal “woning-werk” of “woning-instapplaats”, registratie van het statuut van de chauffeur of de passagier, enz.).
 
In de praktijk

  • Op het terrein leidt dat tot een eenvoudig systeem voor identificatie in het voertuig. Dat is feilloos, snel en vlot in gebruik voor uw werknemers.
  • U krijgt dan maandelijkse rapporten. Ze kunnen automatisch naar de manager worden doorgestuurd of direct in uw intern beheerssysteem (ERP, enz.) worden opgenomen.
  • Het resultaat is een aanzienlijke tijdswinst (zie onder meer invoer) en een grotere efficiëntie (automatische berekening, enz.).

 

fleche 

Contacteer ons voor meer informatie.