Telefleet

Telefleet, een oplossing om de ondernemingen te HELPEN bij het MINIMALISEREN van de gebruikskosten van hun rollend materieel, om het te BEVEILIGEN, om de PRODUCTIVITEIT van personen te verbeteren door een zichtbaarheid en een CONTROLE te leveren in werkelijke tijd van alle verplaatste elementen. 

applicatie_telefleet

Om de rendabiliteit van uw voertuigen en werknemers te optimaliseren, moet u goed plannen en over goede gebruiksrapporten beschikken.

Een ERP (geïntegreerde beheerssoftware) helpt u al voor diverse taken: van studie tot facturatie via aankopen en werfbeheer. Maar daar is altijd een invoerfase voor nodig (papieren planning, manuele prestatievellen, herinvoer in het systeem, enz.).

Bijkomende hulpmiddelen bestaan om een gedeelte van het proces te automatiseren: u bespaart tijd en minimaliseert de kosten (vermindering van de niet-productieve tijd, de bedragen van de CO2-taks, de brandstofkosten, enz.). Bovendien verhoogt u rechtstreeks de kwaliteit van de dienstverlening en het comfort van de arbeiders op het terrein. Voorbeelden: 

  • automatische invoer van de aanwezigheden op de werf (via de GPS-tracking onder meer voor de opvolging in werkelijke tijd van de voertuigen)
  • in de voertuigen: Registratie van wie in welk voertuig zit, wie rijdt, wie passagier is, op welk tijdstip,
  • analyse en optimalisatie van de rondes
  • automatische integratie van gegevens, verzameld op het terrein, in uw beheerssoftware en verzending naar het sociaal secretariaat
  • enz.
  • Vraag naar een demo van de module:  hier ziet u hoe de applicatie Telefleet u kan helpen bij het beheer:
flecheVraag naar een demo van de module:  hier ziet u hoe de applicatie Telefleet u kan helpen bij het beheer:

 

 

 

Dankzij een systeem met sleutels in het voertuig, dat gemakkelijk en snel is in gebruik, zullen u nauwkeurige maandelijkse rapporten worden toegestuurd.